Det gamle nettstedet vårt

Det gamle nettstedet som vi laget etter Mimrefesten i november 2006, kan du besøke ved å klikke deg inn på denne adressen:

http://groups.google.no/group/staalkameratene-friidrett/topics?hl=no

tirsdag 17. mars 2009

Brev fra Kåre og Odd B ang Alstahaug Maraton

Hei igjen "gamle" stålvenner

Et nytt år har startet. I fjor hadde noen av oss gleden av å treffe hverandre og atter stille til dyst med stålmerket på brystkassa. Vi gjorde en hederlig innsats i bedriftsserien i Holmenkollstafetten. Om ikke alvoret var like stort som det engang var når vi deltok en gang i forrige århundre, så bidro stafetten i fjor til at mange av oss trente systematisk vinteren og våren igjennom. I tillegg fikk vi en svært så trivelig sammenkomst i det beste vårværet som Oslo kunne stille med.

Nå jobbes det for fullt med forberedelsene til nok en start i Holmenkollstafetten.

For to år siden møttes en del av oss til Alstahaug Maraton på Tjøtta. Her kunne vi delta på hel-maraton, halvmaraton, 10 km, 4km. Vi kunne løpe eller gå. Dette ble også et veldig hyggelig treff. Vi som var der fikk til det fulle oppleve at det gamle miljøet og vennskapet var like levende som det var engang "i gamle dager". Vi overnattet i nydelige omgivelser på Campingplassen til Odd B. Olsen på Sør-Offersøy.

Vi har store planer om å gjenta suksessen også i år. Allerede nå er det mange som har sagt at de vil sette av ei helg i juni til dette treffet. (12.-14.juni)

Her følger noen en invitasjon skrevet av Odd B. Og jeg avslutter med å si at dere kan svare på denne mailen dersom noen av dere kunne tenke dere å delta på det store Ståltreffet i 2009, evt ta kontakt med Odd B direkte.

Klikk på linken så får du et inntrykk av Campingplassen til Odd B. http://kystferie.no/index.php

Mvh
Kåre Børli

I 2009 er det 25 år siden Alstahaug maraton ble arrangert første gang. Utrolig nok har dette løpet overlevd, og arrangørene satser nok litt ekstra når det blir jubileumsløp den 13. juni i år

Vi hadde jo et trivelig opphold på Offersøy Camping i 2007 – og det kunne ha vært fint om vi kunne møtes til ei ny helg her ute i havgapet.

Merethe (Bjørnbak) luftet også ideen om å kunne bruke et par dager i forkant for blant annet å gå over alle de ”Syv Søstre” på en litt lang dag.

Har tidligere hatt kontakt med Leif (Haug), og han hadde lyst til å kombinere en tur til Offersøy med sykling i området. Ole Bernt deltok forrige gang og var veldig klar på at dette treffet skulle prioriteres høyt. Magnus ønsker seg et kysttreff med mye tid til sosialt samvær.

Dersom noen hverken har lyst til å løpe eller gå, er det rom rett og slett bare ha ei trivelig helg sammen med gamle gode venner.

Jeg ønsker alle som har lyst velkommen til ei aktiv mimrehelg

Hilsen

Odd B.

Ingen kommentarer: